Readaptarea la efort - Obezitate360

Cui i se adresează Programul de Readaptare la efort?

Resimți excesul de greutate asupra întregului organism, dar mai ales asupra articulațiilor și coloanei, iar aspectul fizic te nemulțumește?

Ai decis să faci primul pas: interventia bariatrica și îți dorești să slăbești frumos, păstrând musculatura antrenată și țesuturile elastice?

Ți-am pregătit un program exclusiv, pentru un TU suplu, tonic și dinamic.

Programul de Readaptare la efort este conceput special pentru tine cu scopul de a spori și completa efectele chirurgiei bariatrice și de a facilita întoarcerea la activitatea dinamică.

Prin achiziționarea pachetului de readaptare la efort beneficiezi de ședințe de kinetoterapie și de evaluare complexă cu ajutorul dispozitivelor din gama Biodex și Gaia 359. Pe lângă greutatea corporală, acestea pot determina cu acuratețe coeficientul de țesut adipos și muscular, raportul dintre acestea, cât și forța musculară de care dispunem, informații necesare pentru a ne putea echilibra corpul atât din punct de vedere structural cât și al capacității fizice.

Persoanele care au mai mult de 6 luni postoperator beneficiază de o gamă largă de servicii din sfera recuperării medicale, atât în scopul maximizării performanțelor, dar și din punct de vedere al tratării diverselor afecțiuni preexistente.

Costurile programului de Readaptare la efort:

150 lei – evaluare medic de recuperare

250 lei – evaluare kineto (Biodex, cântar, evaluare funcțională)

1000 lei – 12 ședințe de kinetoterapie adaptate fiecărui pacient

 

Evaluarea se face o singură dată, la început, înainte de începerea programului. După finalizarea primelor 12 ședințe se poate continua doar cu ședințele de kinetoterapie tip grup.

FORMULAR PROGRAMARE ONLINE

Schimbarea începe cu tine! Completează câmpurile de mai jos și te vom contacta cât mai curând posibil!